Source:Niet dat we zo'n complotfanaten zijn, maar rondom chemtrails begint het toch aardig te stinken. Naar wat wordt beweerd worden we besproeid met allerlei schadelijke stoffen. Het vervuilt onze groenten, onze grond en onze lichamen. De overheid zou er iets van afweten of er misschien wel verantwoordelijk voor zijn. Hoe dan ook, de burger slaapt onwetend terwijl hij/zij langzaam maar zeker vergiftigd wordt. De burgers die het wél ter ore komt, die geloven het meestal niet, want besproeien met gif en vliegtuigen, dat is wel érg vergezocht. Het klinkt allemaal als een spannend aluhoedverhaaltje, ideaal zo voor het slapengaan, maar dat is het niet. Net zoals in China reeds de gewoonte is, doet Duitsland aan klimaatcontrole. Een reportage en diverse interviews haalden de Duitse mainstream media. Aangezien dezelfde fenomenen zich ook in onze luchtspanne voordoen, mogen we dus best vermoedens hebben dat Nederland en België geen uitzondering vormen.

Germany becomes First Country to admit Chemtrails Operation

Volgens het Duitse nieuwsbericht zou de Duitse overheid er bewust voor kiezen om (schadelijke) stoffen in de atmosfeer te brengen, met als reden het beheersen van het klimaat. Door de wolkvorming en luchtvochtigheid onder controle te houden, kan men de regen domineren, zo is inmiddels redelijk bekend nadat China het toepaste bij hun Olympische Spelen in 2008. Cloudbusting heet die techniek, uitgevonden door Wilhelm Reich.
Het bestuiven met zware metalen waaronder cadmium en barium zou er dan weer voor zorgen dat er minder zonlicht onze planeet kan teisteren. Het zou ook helpen om de CO2-gehaltes binnen de perken te houden, en de opwarming van de Aarde tegen te gaan. Men bedoelt het dus goed; ergens ligt een wetenschappelijk rapport dat zegt dat alles en iedereen besproeien met giftige stoffen goed is voor het klimaat, en dat heeft men dan gevolgd...

Een andere nieuwsbron, ook alweer afkomstig uit de Duitse mainstream media, spreekt van militair gebruik van Chemtrails. Volgens de Duitse wetenschappers die openheid van zaken verleenden, gebruikt het leger de chemtrails om een radar te kunnen storen. Het Duitse leger liet vanzelfsprekend weten dat er geen gevaar is voor de volksgezondheid, al hebben wij toch problemen om het besproeien met dat soort viezigheid als gezond te betitelen. 
Het teutonisch nieuwsitem bevat beelden met resultaten van een militaire operatie, waardoor iedere vorm van twijfel over het bestaan en gebruik van Chemtrails weggenomen kan worden:

 

Hoe zit het bij ons?

Nu we hopen de lastige sceptici afgeschud te hebben, kan er worden vervolgd met de kern van de zaak. Besproeien van de bevolking met giftige stoffen, het is een kwalijk gebeuren. Nog even los van de hoeveelheid die via Duitsland onze gebieden kan binnenwaaien, met wat en hoeveel worden wijzelf besproeid? Hoe lang al? En waarom weten we daar niets van, moest dat allemaal het geval zijn? Wat is de rol van de overheid, en wie weet er wél iets van af? U hoort ons zelden om kamervragen roeptoeteren, maar dit lijkt me toch wel een geschikte om voor te leggen aan de herendames politiek. Zoals het verwrongen spreekwoord zegt: als het regent in Duitsland, druppelt het hier...

Aangezien de Duitse openbaring ideaal is om de collectieve kennis van chemtrails af te stoffen, is afsluiten nog het meest gepast met de man die al enkele jaren vecht voor openbaring: Peter Vereecke, de chemtrailburgemeester van de Belfort-group. Hij legt u graag nog eens fijntjes uit hoe het precies zit met die Chemtrail Coctaj:
Een vijftigtal volgelingen van Peter
             Vereecke verlieten luid protesterend de
             rechtszaal en hielden zich na de uitspraak nog
             een tijdje op voor de deur van de zaal.
 Foto JVK Een vijftigtal volgelingen van Peter Vereecke verlieten luid protesterend de
 rechtszaal en hielden zich na de uitspraak nog een tijdje op voor de deur van de zaal.
Voormalig Evergems burgemeester Peter Vereecke is gisteren in beroep opnieuw veroordeeld voor het versturen van spammails. Hij kreeg 600 euro boete omdat hij dokter Geert Top maandenlang bestookte met complottheorieën. Zijn volgelingen verlieten luid protesterend de rechtszaal en moesten door de voorzitter gekalmeerd worden.

Strijdvaardig is hij wel te noemen, oud-burgemeester en beklaagde Peter Vereecke. Een maand geleden slaagde hij er nog in de grootste zaal van het oude Gentse justitiepaleis te laten vollopen met een massa volgelingen die kwamen supporteren voor zijn vrijspraak. Tevergeefs, zo bleek gisteren. Het hof van beroep oordeelde dat Vereecke wel degelijk over de schreef ging en veroordeelde hem, net als de rechtbank van eerste aanleg, tot een boete van 600 euro. Hij maakte zich volgens de raadsheren schuldig aan het ‘misbruik van elektronische communicatiemiddelen’. De naar schatting vijftig supporters die ook gisteren opdaagden, onthaalden de uitspraak op luid protest. “Dit is het circus van justitie! Dit is een lachertje! Uiteindelijk zullen we toch gelijk krijgen!”, klonk het luidkeels. Toen twee van hen op de deuren van de zaal begonnen te kloppen, raakte het geduld van de voorzitter op en stuurde hij het duo wandelen.

Complottheorieeën

De rechtszaak is het rechtstreekse resultaat van Vereeckes activiteiten als voortrekker van de ‘Belfort Group’. De man, tussen 1995 en 2000 burgemeester van Evergem, kaart met zijn vereniging allerlei complotten aan. Hij en zijn volgelingen zijn er rotsvast van overtuigd dat de overheid allerhande zaken liever geheim houdt. Vereecke en de Belfort Group ‘belichten’ via internet en tijdens bijeenkomsten samenzweringstheorieën rond 9/11, giftige sporen van vliegtuigen (de zogenaamde chemtrails, red.) en de verplichte vaccinatie voor pasgeborenen. Geregeld stuurt de man e-mails naar een hele lijst ontvangers met daarin verwijzingen naar pseudowetenschappelijk onderzoek. Ook dokter Geert Top van de Vlaamse Gemeenschap, bevoegd voor het vaccinatieprogramma, was een van de ontvangers en kreeg in totaal 180 e-mails van Vereecke. ‘De aantijgingen, beschuldigingen en complottheorieën ben ik eigenlijk meer dan moe en ik zou het appreciëren als u me daarmee niet meer lastig valt’, antwoordde Top in oktober 2011. Tevergeefs. De mails bleven komen en in 2012 diende Top een klacht in tegen Vereecke. De oud-politicus verscheen voor de strafrechter op verdenking van belaging, maar werd daarvoor vrijgesproken. Wel werd hij schuldig bevonden aan ‘het misbruik van elektronische communicatiemiddelen om overlast te veroorzaken’, wat hem een boete van 600 euro opleverde.

Vereecke tekende beroep aan tegen dat vonnis. Vorige maand bleef hij in het hof van beroep met klem ontkennen dat hij niets mis deed. “Dit gaat over het recht op vrije meningsuiting”, ging zijn advocaat in de tegenaanval. “Hij heeft enkel op een zeer enthousiaste en onvermoeibare manier actie gevoerd tegen het vaccinatiebeleid.” Het openbaar ministerie vorderde een bevestiging van het oorspronkelijke vonnis en krijgt nu gelijk. In theorie kan Vereecke nog een laatste stap ondernemen door cassatieberoep aan te tekenen. Het is nog niet duidelijk of hij dat effectief gaat doen.